Bestelling en levering

Levertijd Swynk Nederland

Bestellen bij Swynk is snel, eenvoudig, gratis en veilig. Elke bestelling op werkdagen voor 23:59 uur geplaatst wordt direct verzonden zodat je de bestelling de volgende dag al in huis hebt. Naast de supersnelle levering rekent Swynk geen verzendkosten. De levertijd van een eigen foto is ongeveer 20 +/- dagen.

Je bestelling wordt verzonden met PostNL. Indien je voor 23:59 uur besteld hebt (ma-vr) wordt je pakket de volgende dag geleverd.

Je ontvangt uiteraard een track & trace code om jouw pakketje te volgen.

Wanneer je op het moment van bezorging niet thuis bent wordt je pakket afgeleverd bij een postkantoor bij jou in de buurt. De postbezorger laat een briefje achter in je brievenbus waarop staat bij welk postkantoor je het pakket kunt ophalen, je kunt de locatie ook zien op je Track & Trace pagina. Neem je ID bewijs of paspoort mee om je te legitimeren wanneer je het pakket gaat ophalen.

Besteld 1e bezorging 2e bezorging
Maandag voor 23:59u Dinsdag Woensdag
Dinsdag voor 23:59u Woensdag Donderdag
Woensdag voor 23:59u Donderdag Vrijdag
Donderdag voor 23:59u Vrijdag Zaterdag
Vrijdag voor 23:59u Zaterdag Maandag
Zaterdag Dinsdag Woensdag
Zondag Dinsdag Woensdag

Verzending België

Bestellen bij Swynk is snel, eenvoudig, gratis en veilig! Elke bestelling op werkdagen voor 23:59 uur geplaatst wordt direct verzonden zodat je jouw bestelling de volgende dag al in huis hebt! Naast de supersnelle levering rekent Painting Expert geen verzendkosten.  De levertijd van een eigen foto is ongeveer 20 +/- dagen.

Je bestelling wordt verzonden met PostNL. Indien je voor 23:59 uur besteld hebt (ma-vr) wordt je pakket de volgende dag geleverd. 

Wanneer je op het moment van bezorging niet thuis bent komt de bezorger de volgende dag nog een keer langs. De bezorger laat beide keren een briefje achter in de bus. Mocht je onverhoopt ook de tweede keer niet aanwezig zijn, dan kun je het pakket afhalen op één van de 500 afhaalpunten.

Verzending Vlaanderen

Besteld 1e bezorging huisadres 1e bezorging afhaalpunt
Maandag voor 23:59u Dinsdag Woensdag
Dinsdag voor 23:59u Woensdag Donderdag
Woensdag voor 23:59u Donderdag Vrijdag
Donderdag voor 23:59u Vrijdag Zaterdag / Maandag
Vrijdag voor 23:59u Zaterdag Maandag
Zaterdag Dinsdag Woensdag
Zondag Dinsdag Woensdag
Winkelwagen
Scroll naar top